Monitoimi­mittari tasavirta­järjestelmiin, sisään­rakennettu mittaus­vastus

32,00  (sis. ALV 24 %)

Kuvaus

Haluatko nähdä kuinka paljon matkailuauton laitteet kuluttavat virtaa? Vai haluatko nähdä aurinkopaneelien tuoton? Tällä edullisella mittarilla onnistuu nuo molemmat ja sopii se toki moniin muihinkin sovelluksiin. Selkeä, helppolukuinen näyttö, jossa myös tarvittaessa taustavalaistus. Tässä mallissa mittausvastus, eli ns. shuntti on mittarissa sisäänrakennettuna. Tämä kannattaa huomioida asennuspaikan valinnassa, eli mittari tulisi saada akkuun menevän miinusjohdon väliin.

Laitteella voidaan mitata piirissä kulkeva virta kaikissa 0-300 V -tasavirtajärjestelmissä. Mittaus tapahtuu sisäänrakennetun mittausvastuksen avulla. Maksimi mittausvirta on 50, 100 tai 200 A, valitse käyttötarkoitukseesi sopiva malli.

Virta-arvon lisäksi näytössä on järjestelmän jännite, hetkellinen kulutettu/tuotettu teho ja arvon nollaamisen jälkeen kulutettu/tuotettu energia (kWh/Wh). Mittari näyttää virran kahteen suuntaan, eli kulutus näkyy miinusmerkkisenä ja mahdollinen lataus esim. aurinkopaneelista näkyy plusmerkkisenä.

Jos mitattava jännite on 8-300 V, tarvitsee kytkeä johdot ainoastaan “TEST”-liittimeen. Jos mitattava jännite on alle 8 V, kytketään “POWER”-liittimeen 5-12 VDC jännite.

Lisätiedot

Ominaisuudet:

Mittausjännite: 0-300 VDC
Virranmittausalue: 0-50 A, 0-100 A tai 0-200 A riippuen valitusta mallista
Oma virrankulutus:
Näytön taustavalo ON: 40 mA/12 V
Näytön taustavalo OFF: 15 mA/12 V
Käyttölämpötila: -20 – 50 ºC
Asennus kuiviin sisätiloihin

Mittausvirta:

50 A, 100 A, 200 A