Tietoa Meistä

Valtekno Oy on perustettu vuonna 2011 ja tuolloin toimintamme keskittyi muovien koneistamiseen. Vuonna 2013 laajensimme matkailuautovuokraukseen ja vuonna 2019 käynnistelemme verkkokauppaa, jonka myyntiartikkelit liittyvät pääosin matkailukulkuneuvoihin. Tämä johtuu yrittäjän kiinnostuksesta alaan. Pikkupoikana tehdyt reissut Solifer-vaunulla jättivät minuun jäljet, jotka eivät ole pyyhkiytyneet pois.

Alan harrastajana toivon pystyväni olemaan avuksi muiden harrastajien laitehankinnoissa. Ja sen teen sekä myymällä laadukkaita tuotteita että myös antamalla hankitun asiantuntemukseni käyttöönne.

Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman laadukkaita tuotteita eri hintaluokissa. Esim. inverttereissä tarjolla on todella laadukkaita ammattikäyttöön suunniteltuja IVT-merkkisiä laitteita ja toisaalta myös edullisempia malleja.

Kaikki myymämme tuotteet ovat CE-merkittyjä ja muutenkin riittävillä hyväksynnöillä varustettuja.

Toimitilamme sijaitsevat Luumäellä, eli Lappeenrannan ja Kouvolan välimaastossa. Varsinaisesti meillä ei ole myymälää, mutta erikseen sovittaessa voitte noutaa verkkokaupasta ostetut tuotteet meiltä suoraan.

Yhteistyökumppaneitamme ovat:

Paytrail – Verkkomaksuvälittäjä

Matkahuolto – Kuljetuspalvelut

IVT Innovative Versorgungstechnik GmbH – Saksalainen tavarantoimittajamme

Must® on erikoistunut erilaisiin aurinkoenergiaratkaisuissa tarvittaviin laitteistoihin, aina pienistä yhden paneelin systeemeistä suuriin aurinkovoimaloihin asti. Must®:n pääkonttori sijaitsee Hong Kongissa, mutta heillä on toimintaa kaikissa maanosissa. Must®  on ISO 9001 -laatusertifioitu yritys.

Parempaa matkaa Teille!

Tero Valtonen