Tietoa Meistä

Valtekno Oy on perustettu vuonna 2011 ja verkkokauppatoiminta käynnistettiin vuonna 2019. Matkailuauton vuokraustoiminta aloitettiin vuonna 2013. 

Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman laadukkaita tuotteita eri hintaluokissa. Esim. inverttereissä tarjolla on todella laadukkaita ammattikäyttöön suunniteltuja IVT-merkkisiä laitteita ja toisaalta myös edullisempia malleja.

Kaikki myymämme tuotteet ovat CE-merkittyjä ja muutenkin riittävillä hyväksynnöillä varustettuja. Tutustumme myymiimme tuotteisiin perusteellisesti, jotta tiedämme mitä myymme.

Varastomme sijaitsee Luumäellä, eli Lappeenrannan ja Kouvolan välimaastossa. Meillä ei ole ns. kivijalkamyymälää, mutta erikseen sovittaessa voitte noutaa verkkokaupasta ostetut tuotteet meiltä suoraan.

Tällä videolla kerromme syksyllä 2021 tehdyn asiakastyytyväisyyskyselyn tuloksista:

Tällä videolla esittelemme toimintamme periaatteita:

Yhteistyökumppaneitamme ovat:

Paytrail – Verkkomaksuvälittäjä

Posti – KuljetuspalvelutPosti

Matkahuolto – Kuljetuspalvelut

IVT Innovative Versorgungstechnik GmbH – Saksalainen tavarantoimittajamme

Must® on erikoistunut erilaisiin aurinkoenergiaratkaisuissa tarvittaviin laitteistoihin, aina pienistä yhden paneelin systeemeistä suuriin aurinkovoimaloihin asti. Must®:n pääkonttori sijaitsee Hong Kongissa, mutta heillä on toimintaa kaikissa maanosissa. Must®  on ISO 9001 -laatusertifioitu yritys.

Kotikuntamme

Luumäki - Kylähyvänen

Parempaa matkaa Teille!

Tero Valtonen