Liitäntäjohto lataussäätimestä EBL-sähkökeskukseen, 3 johtoa

18,50 28,50  (sis. ALV 24 %)

Kuvaus

Tällä liitäntäjohdolla voidaan kytkeä aurinkopaneelien lataussäätimeltä lähtevät latausjohdot suoraan EBL-sähkökeskuksessa olevaan ”Solar Regler” -liittimeen. Tällöin ei tarvitse tehdä kytkentöjä ladattavaan akkuun.

EBL-sähkökeskukset (Schaudt Elektroblock) ovat yleisesti käytössä matkailuautoissa ja -vaunuissa ja niitä on hyvin useita tyyppejä. Tarkasta ennen ostoa, että ko. keskuksesta löytyy kyseinen ”Solar Regler” -liitin ja että se on vastaava kuin tuotekuvissamme. Huomioi myös, että sähkökeskuksessa tämä piiri on yleensä suojattu 15/20 A -sulakkeella, eli aurinkopaneeleilta tulevan max. latausvirran tulee olla alle sulakkeen virta-arvon.

Vakiojohdolla, jossa on kaksi johdinta, voidaan ladata ns. ”hupiakkua”. Tässä on kolmas johto ”starttiakun” lataamista varten, mikäli käytettävä EBL-malli sitä tukee. Tällöin suosittelemme käyttämään lataussäädintä, jossa on kaksi erillistä latauslähtöä akuille, esim.: linkki.

Valitse johtojen pituus oheisesta valikosta. Ota yhteyttä, mikäli tarvitset esim. pidemmät johdot: t.valtonen@valtekno.fi

Lisätiedot

Johtimet:

6 mm², valitse pituus valikosta
Starttiakun latausjohto: 4 mm²

Liittimet:

Toisessa päässä EBL -liitin, toiset johtojen päät ilman liitintä