Aurinko­paneeli­paketti 320 W

330,00  (sis. ALV 24 %)

Varasto loppu

Kuvaus

Suurempaankin tehontarpeeseen hyvin sopiva paketti, joka on sopii esim.mökkikäyttöön tai asennettavaksi matkailuauton tai -vaunun katolle, mikäli paneeli sinne mahtuu. Riittää kesäaikana hyvin normaalin käytön lisäksi esim. invertterin avulla kahvin keiton ja mikroaaltouunin käyttöön. Lataussäätimenä paketissa on Epever-merkkinen juuri matkailuautokäyttöön tarkoitettu MPPT-lataussäädin. Varma valinta: hyvä hyötysuhde, toisen akun latausmahdollisuus ja hyvät lisävarusteet (esim. näyttöpaneeli, Bluetooth™️-yhteys).

Paneelien kiinnitys: Paneeli kiinnitetään nurkka- ja sivukiinnikkeillä. Kiinnikkeet liimataan kattoon kiinni paketin mukana tulevalla liimalla ja ohjeiden mukaisesti. Hintaan sisältyy myös kiinnitysruuvit, joilla paneeli kiinnitetään kiinnikkeisiin.

Aurinkopaneelin asennustarvikesarja: Yhdellä liimapatruunalla pystyy liimaamaan 2-3 paneelia. Lisäksi mukana liimauspintojen puhdistukseen ja hiontaan tarvittavat välineet. Saatavilla myös pelkkä liimapatruuna.

Aurinkopaneelijohdot: Pakettiin kuuluu 6 mm² -aurinkopaneelijohdot, joiden pituuden voit valita. Johdoissa on valmiiksi kiinnitettyinä MC4-liittimet.

Johdot lataussäätimeltä akkuun: Lataussäädin voidaan kytketään akkuun johdoilla ja plus-johdossa on sulake (30 A)