Invertterin johdot meiltä mittatilaustyönä!

Invertterin asennuksessa yksi usein esiintyvä ongelma on johdot. Invertterin mukana tulee usein lyhyehköt ja muutenkin ehkä vaatimattomat johdot, jolloin tulee tarve saada pidemmät ja paremmat johdot. Johtojen tekeminen toki onnistuu kätevältä asentajalta itsekin, mutta asiallisten johtojen tekeminen vaatii erikoistyökaluja esim. liittimien luotettavaan puristamiseen johtoon.Tämän vuoksi olemme tuoneet verkkokauppaamme mahdollisuuden tilata johdot halutun pituisina ja sopivilla liittimillä varustettuina. Ja tietysti plus-johtoon saa valittua sopivan sulakkeen.

Nyt on tarjolla 35 mm² johtoa, mutta tarpeen mukaan lisäämme vaihtoehtoja ja myöskin liitinvalikoimaa on mahdollista laajentaa.Johdot löytyvät verkkokauppamme osastosta inverttereiden lisävarusteet: https://www.valtekno.fi/…/invert…/lisavarusteet-invertterit/

Toimitusaika pyritään pitämään muutamassa arkipäivässä.