Valtekno Oy:n kevätkilpailu

Tämä kilpailu päättyi 7.4.2024 klo 22.00, kiitos osallistujille! Tässä videossa kerrotaan kilpailun tulokset:

Tällä kertaa emme keksineet mitään suoraan tuotteisiimme liittyvää kilpailua, joten päätimme yhdistää kaksi ajankohtaista asiaa: pääsiäisen ja tekoälyn. Tekoäly ja sen erilaiset sovellukset tuntuvat olevan nyt kaikkien huulilla ja yksi mielenkiintoinen sovellus on erilaisten kuvien tuottaminen kuvaamalla sanallisesti tekoälylle minkälaisen kuvan haluaa. Parhaimmillaan tekoälyn tuottamat kuvat ovat vaikeasti erotettavissa oikeista valokuvista.

Tässä kilpailussa on tarkoitus tunnistaa oikea valokuva kolmen kuvan joukosta. Kaksi kuvista on toteutettu Adobe Firefly® -tekoälysovelluksella ja yksi on otettu järjestelmäkameralla ja on käsittelemätön rajausta lukuunottamatta.

Osallistu kilpailuun alempana olevalla lomakkeella. Ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta ei käytetä markkinointitarkoituksiin ja tiedot poistetaan järjestelmästämme kilpailun ratkettua. Kilpailuaika päättyy sunnuntaina 7.4. klo 22.00 ja arvonnan voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvontaan osallistuvat kaikki osallistuneet.

Palkintona kilpailussa on yksi n. 50 eur arvoinen tuotekori, jossa esim. paikallisen karkkitehtaan tuotteita: Micaro.

Tässä kuvat:

Kuva 1:

Kuva 2:

Kuva 3:

Tässä vielä video, jossa vähän lisätietoa mm. kuvien tuottamisesta tekoälyllä: