Poistotuote: Taitettava aurinko­paneeli, salkku, 160 W, korjattavaksi

70,00  (sis. ALV 24 %)

Varastossa

Kuvaus

Toimittajamme (nyt jo entinen) ”ilahdutti” meitä toimittamalla erän salkkumallisia paneeleita, joissa laaduntarkkailu on pettänyt täysin. Katastrofin viimeisteli kuljetusyhtiö, joka sai ilmeisesti jossain vaiheessa kaadettua kuljetuslavat. Tuotekuvissa näkyy minkälaisia vaurioita ja huonolaatuisuutta salkuista löytyy ja muutama kuva myös ehjistä tuotteista. Tässä suurimmat murheet:

  • Saranat ja lukot kiinnitetty pop-niiteillä, jotka ei kestä paikoillaan. Voidaan korjata poraamalla niitti pois ja kiinnittämällä ruuveilla.
  • Ruuveja löysällä (esim. kantokahva ja tukijalat)
  • Kolhuja siellä täällä, kuljetuskasseissa repeämiä, paneelien kulmasuojat rikki tai puuttuvat kokonaan yms. Eivät estä käyttöä.
  • Lataussäädin irtoaa kiinnityksestään (tarranauhalla kiinnitetty). Voidaan korjata esim. liimaamalla.
  • Lataussäätimen johdot huonosti kiinnitetty. Helppo kiinnittää uudestaan.

Meillä itsellä ei riitä intoa noiden korjailuun, joten myymme nämä nyt poistohintaan tee-se-itse -henkilöille korjattaviksi. Tarkistamme ennen lähetystä, että tuote on korjauskelpoinen ja että kaikki osat ovat mukana. Lataussäätimelle ja aurinkopaneeleille annamme 3 kk toimintatakuun. Nämä myydään poistotuotteina, eikä normaalia palautusoikeutta myönnetä. Kuvissa on esitetty yleisimmät viat, joissakin salkuissa vikoja on enemmän ja toisissa vähemmän. Emme valikoi tai luettele vikoja yksilökohtaisesti, vaan lähetämme tuotteet ”pinosta” tilausjärjestyksessä. Mukaan laitamme suomenkielisen käyttöohjeen ja sulakkeen, joka tulee kiinnittää akun plus-johtoon.

Tässä ehjän tuotteen esittelyteksti:

Näppärä ja kompakti salkkumallinen paneeli monipuoliseen käyttöön. Sisältää lataussäätimen, jossa kaksi USB-porttia esim. puhelimen lataukseen. Helppo käyttää: avaa paneeli ja kytke johdot akkuun, kytkentäjohdon pituus 4,5 metriä. Toimii 12 ja 24 voltin järjestelmissä.

Erinomainen valinta silloin, kun ei haluta tehdä kiinteitä asennuksia ja halutaan käyttää paneelia useammassa kohteessa: autossa, mökillä, veneessä jne. Etuna on myös helppo suunnattavuus kohti aurinkoa.

Sisältää kassin kantamista ja säilyttämistä varten.

Lisätiedot

Mitat, pakattuna kassiin:

80x70x9 cm

Mitat, avattuna:

136x79x4,5 cm, 11 kg

Mitat, lähetyspakkaus:

82x72x12 cm, 13 kg

Nimellisteho:

160 W

Lataussäädin:

PWM, 20 A, 12/24 V

Paneelin tyyppi:

Monikiteinen pii