Taitettava aurinko­paneeli, salkku, 160 W, liitin­johto­sarjalla

280,00  (sis. ALV 24 %)

Varastossa

Kuvaus

Tämä salkkumallinen aurinkopaneeli on ollut yksi eniten myydyistä tuotteistamme. Hyvääkin tuotetta voi vielä kehittää ja nyt tuomme markkinoille version, jossa johtojen kytkentä akkuun on uudistettu. Vanhassa mallissahan on ns. hauenleukaliittimet, jotka kiinnitetään akun napoihin. Uudessa mallissa nuo liittimet on korvattu esim. matkailuautoon tai veneeseen kiinteästi asennettavalla liittimellä ja johdoilla akkuun. Tuo liitin voidaan asentaa kulkuneuvon ulkopuolelle ja aurinkopaneelin kytkemiseen riittää vain liittimen ”tökkääminen” kiinni. Tämän helpommaksi asiaa ei saa, mikäli ei haluta asentaa paneelia kiinteästi.

Liitinjohtoja on myytävänä verkkokaupassamme myös erikseen, jolloin voidaan käyttää samaa aurinkopaneelia useissa kohteissa: https://www.valtekno.fi/kauppa/tuote/liitinjohto-taitettava-paneeli/

Näppärä ja kompakti salkkumallinen paneeli monipuoliseen käyttöön. Sisältää lataussäätimen, jossa kaksi USB-porttia esim. puhelimen lataukseen. Helppo käyttää: avaa paneeli ja kytke liitin, kytkentäjohdon pituus n. 4 metriä. Toimii 12 ja 24 voltin järjestelmissä.

Erinomainen valinta silloin, kun ei haluta tehdä kiinteitä asennuksia ja halutaan käyttää paneelia useammassa kohteessa: autossa, mökillä, veneessä jne. Etuna on myös helppo suunnattavuus kohti aurinkoa.

Sisältää kassin kantamista ja säilyttämistä varten.

Liittimen asentamiseksi esim. matkailuautoon tarvitaan työkalu n. ∅25 mm reiän tekemiseksi.

Huom! Myymämme laite sisältää akkujohdon sulakkeen. Jos ostat vastaavan tuotteen muualta, varmista ennen käyttöä että siinä on sulake.

Lisätiedot

Mitat, pakattuna kassiin:

80x70x9 cm

Mitat, avattuna:

136x79x4,5 cm, 11 kg

Mitat, lähetyspakkaus:

82x72x12 cm, 13 kg

Nimellisteho:

160 W

Lataussäädin:

PWM, 20 A, 12/24 V

Paneelin tyyppi:

Monikiteinen pii

Takuu:

1 vuosi